Opisze to na spokojnie. Wczoraj przeczytałem dostępne informacje na temat SMS, ale tak jak napisałem wyżej co do konsoli jestem totalnym laikiem, całe życie korzystałem z PC

kupiłem używaną konsole model SCPH-30004 R z chipem (niestety nie wiem jakim, ponieważ osoba od której kupiłem też się na tym nie zna, w każdym bądź razie gry i płytki czyta bez problemu) mam zamiar zrobić dwa obrazy płyt, jeden pod Ripper 2 / DMS3 a gdy ten nie zadziała to drugi pod Ripper 3 / DMS4 / H2O. Czyli z tego co się doczytałem obraz płyty ma się składać z:
- unofficial Launch ELF
- Simple Media System
Przy tworzeniu obrazu płyty, na początku korzystam z tego "gotowca": DMS Explorer v1.0
tzn. kopiuje te trzy pliki na dysk twardy, tworze folder o nazwie BOOT i do folderu kopiuje program unofficial Launch ELF (już jest zmieniony na BOOT.ELF) do tego samego folderu kopiuje te trzy pliki (SYSTEM.CNF, INSTALL.CNF oraz EXPLORER.ELF) i teraz co do SMS-a w jaki sposób ma być dodany w tym obrazie płyty ? też kopiuje wszystkie pliki SMS-a do tego samego folderu BOOT ? czy muszę inaczej to zrobić ? proszę o jakieś konkretne pokierowanie

z góry dzięki za pomoc