Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.08.2010, 22:06   #394
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
A ty wyznawca jakiej religii jesteś?
-Jedynie słusznego Jedynego Windowsa?
-Czy może wyznawca sekty Dobrotliwego Linuxa?
_Bo wyznawca technokratycznego Apple, nie jesteś
A może jesteś agnostycznym wyznawca Windowsa, ze zmienionym nie do poznania shellem?
Wyobrażasz sobie, że ktoś może nie być wyznawcą żadnego z nich ?

Cytat:
Ale co mnie to obchodzi, jakoś nie słyszałem, aby nie pasowały sterowniki, żebym musiał montować antywirusy, firwalle, wystarcza bieżące biuletyny uaktualnień i mam święty spokój.
Ale dam spokój - nie przekonam nieprzekonywalnego
A powinno. Co do sterowników to nie dziw się że będą zawsze pasowały skoro Mac OS jest tworzony na stałą konfigurację. Zresztą u siebie nigdy nie miałem problemu z odnalezieniem pasujących sterowników. Czy to pod łubuntu/suse czy pod 98/XP. A sprawa pod tymi systemami prezentuje się o wiele gorzej! Różne konfiguracje sprzętowe.
Jeżeli chodzi antywirusy i firewalle to możesz pisać bajki, że MacOS ich nie potrzebuje. To, że jak na razie jest bardzo niewiele trojanów i malware to tylko dlatego, że MacOS ma mały procent udziałów w ogólnym rynku OSów i przestępcom się nie opłaca tworzyć szkodliwego oprogramowania pod tę platformę.

Wiesz nie chodzi o przekonywanie a konstruktywną wymianę zdań. Jak na razie swoimi postami nie pokazujesz nic konkretnego, często rzucasz puste słowa czy piszesz nieprawdę.

Z Apple będę się śmiał tak długo jak długą będą ciągnęli swoją śmieszną politykę.
@yahol && M@X zapraszam na AppleFobia.blox.pl - niesamowite teksty o Apple