Cytat:
Napisany przez andy
Jeżeli chodzi o sprawę zamknięcia się we własnym środowisku to wiesz nie do końca mają do tego prawo. Jest coś takiego jak urząd antymonopolowy  Dla mnie to co robi Apple jest podobne do tego co robiło MS. Tylko czekać aż zajmą się nimi odpowiednie urzędy 
|
Czekaj tatka latka
Już ze 20 lat temu pracowałem na studiach na Macach. I już wtedy byłem nimi zachwycony: zupełnie inna kultura pracy, świetny jak na owe czasy obraz na ekranie, do którego obraz raczkujących pecetów się nie umywał, drukarka igłowa współpracująca tylko z Mac'iem wypluwała strony 5 razy szybciej niż inne współpracujące z PC, a i jakość druku było o niebo lepsza. Teraz, gdy technologia poszła do przodu, trudno już zauważyć takie różnice, ale zawsze z przyjemnością patrzę na ich produkty - tego nie można im odmówić.
Cóż, cena... Ale spieranie się z jednej i z drugiej strony dla mnie nie ma większego sensu. Są ludzie dla których cena nie gra roli, a chcą mieć produkt doskonale komponujący się na biurku. Są ludzie, którzy nie lubią przebierać w 100tys. programów, żeby wybrać coś dla siebie. Fanatyzm jest i z jednej i z drugiej strony śmieszny. M@X jest zboczony - sam o tym mówił, nie wiem czemu rozsądny Yahol dał się wciągnąć w religijne dysputy, a cała dyskusja nie ma sensu...