Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.09.2010, 19:47   #421
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Jakieś szczegóły można prosić? Jako dev mnie to interesuje, choć nie miałem potrzeby do tej pory zapoznawać się z tym.
http://www.eff.org/deeplinks/2010/03...-agreement-all

Cytat:
I co znaczy wolność w instalacji czegokolwiek?
Pisząc, że na PCtach mamy wolność odnosiłem się do wypowiedzi Maksa który pisał, że ta wolność jest tylko teoretyczna.
Cytat:
Na windowsy nie można zainstalować aplikacji z *xów i odwrotnie, więc to też ogranicza tę wolność?
Pisząc o wolności instalacji czegokolwiek miałem na myśli o każdej aplikacji pod platformę MS. Logiczne jest, że aplikacji z innej platformy nie zadziałają i to raczej nijak ma się do wolności.

Cytat:
I przy okazji dyskusji może rozgraniczmy, o której części biznesu apple rozmawiamy. Bo z tego co mi wiadomo, to na Macach można instalować co się chce i nie musi to pochodzić z AppStore. Mam rację, czy tu też się pozmieniało?
Pisząc o wolności instalacji nikt nie wspominał nawet o MacOS Tamta kwestia odnosiła się tylko do konkretnego cytatu, który zamieścił Max.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online