Dyskusja: PS3 "Jailbreak"
Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.09.2010, 18:04   #141
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Trzeci: homebrew i własna kopia danych, która nadejdzie wraz z pierwszym managerem plików (na co liczę niezmiernie). Też tego nie rozumiesz? Wolisz mieć dane w poszyfrowanych i popier* munge'ach, z których nie da się nic wyjąć i przywrócić wszystkich danych (a przy przywracaniu są do obłędu fragmentowane, tak że trzeba je usunąć i ściągnąć jeszcze raz jeśli to są gry)? Nie uważasz, że to skrajnie idiotyczne?.
Nie uwazam. Praca na OS X wyleczyla mnie z uporczywej checi ogladania plikow. Katalogowanie danych poprzez eksplorator/finder to najgorsze co wymysllono. Nie mam zamiaru ogladac plikow tak dlugo jak mam wszystko ladnie poukladane w bibliotakch i poopisywane dokladnie tak jak lubie. Zdjecia w iPhoto wiedza gdzie bylem, rozpoznaja twarze moich znajomych i robia dynamiczne slideshowy - w tym momencie malo mnie obchodzi ze nazwa zdjecia to IMG00027.jpg i ze znajduje sie w folderze DCIM, bo i co mnie ma to obchodzic?

W PS3 brakuje mi wlasnie backupu na modle Time Machine - pierwsza duza kopia wszystkiego, a kazda nastepna to jedynie zmiany od ostatniego wydarzenia. I tak dlugo jak ta kopia dziala - moze byc nawet jednym terabajtowym pliku, bo mi to naprawde wisi.

Smieszy mnie wlasnie taki plikowy onanizm dajacy zludne wrazenie kontroli nad wszystkim. Chec porzadkowania danych w ten sposob powoduje, ze czlowiek skupia sie na technikaliach porzadkowania, a nie na samym porzadkowaniu. A nie o to przeciez chodzi.

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post