Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.09.2010, 08:53   #3
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Test już przeglądałem i wyglądał nieźle, ale chciałem się upewnić, że nie brakuje tu np. jakiś funkcji, nie jest to może już stary model itp. Siedząc w temacie o takich rzeczach się wie, a ja do tej pory kompletnie się tym nie interesowałem.

Transport byłby darmowy, bo ktoś by mi to przywiózł. Nie wiem, jak na miejscu z przesyłką, ale tam też większość jest za darmo, albo za niewielkie pieniądze (Poczta Polska tam nie działa..).

Cena to faktycznie około 350 nie 300 złotych, ale to dla mnie podobny przedział. Jeśli dostaję za to napęd za około 300, płyty za 200 i program może nie za 200, ale funkcjonalnością takim odpowiadający, to jeśli nie jest to zły sprzęt, chyba warto.

Zresztą cały czas mam nadzieję, że dolar trochę stanieje, bo zamawiam sobie także notebooka, a tam te nawet groszowe różnice stają się zauważalne.

Czyli generalnie raczej warto?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post