Dyskusja: Ciekawe zachowanie
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.09.2010, 12:42   #26
Kowa1
Nowy na forum

Data rejestracji: 25.08.2010
Kowa1 jest tu z lekka niepopularny <-31- -50 pkt>
Cytat:
Napisany przez sorbus
To, że ortografia nie ma nic wspólnego ze zdolnościami analitycznymi nie oznacza, że można ją sobie olać. Temat forum nie ma znaczenia.

PS. Jakaż cudna ta Toshiba. Teraz widzi DVD jako CDDA . Jakże mogłem nie wierzyć...Czy nagrania są 24-bitowe? Jaka jest pojemność płyty DVD w MODE2?
Sorbus nieuważnie, charakterystycznie dla dzisiejszych pośpiesznych czasów = po łebkach, czytasz. Tshiba nic nie widzi, nawet DVD-/+RW, zanim się nie uzdatni ( wykasuje ) nośników RW a nośnik R ( których nie można wykasować ) nie widzi permanętnie - tych "nowych" ze "starymi" wyciągniętymi z zapasów radzi sobie be problemu.

Informacje które podałem o nośnikach to informacje uzyskane poprzez Asusa.

Cytat:
Napisany przez Berion
Wszystko już zostało powiedziane, tyle tylko że ty tych argumentów nie chciałeś i nie przyjąłeś do wiadomości.
Acha : "wszystko", "tych" arumentów - znowu bardzo merytorycznie.
No to spytam co to jest "wszystko" i jakie to są "te" argumenty?

Nie chcąc się poddać naciskom posiadaczy forum "searangines" dla stosowania identycznej, z Beriona, argumentacji, nie mającej nic wspólnego z merytorycznością, bardzo dobry moderator "Picasso" zrezygnowała.

Otóż Panie Berion.

W związku z posuchą i miałkością argumentów usiadłem i zrobiłem testy. Na kilku systemach i napędach. Podałem wyniki testów i proszę uprzejmie o wskazanie jakiegokolwiek merytorycznego odniesienia, Twoich ...

Tutaj dygresja
Przez kilkadziesiąt lat z powodu makabrycznej dysleksji nie zdołałem przyswoić ortografii ( nauka rozróżniania użytkownika i korzystania z ich poprawną ortografią ( jedynie tych dwóch wyrazów ) zajęłą mi 4 lata !!! ). Natomiast bez najmniejszego zastanowienia wiem że jak już zwracam się per Ty do adwersaża ( nawet jeśli krów z nim nie pasłem ) to robie to z szacunkiem. Czyli przez "Ty" a nie przez "ty" ( patrz cytat ). Skoro więc jesteś takim kultywatorem poprawności, standardów i klasy uważam że powinieneś spełniać te kryteria od najprostszych elemętów ( uwierz mi na słowo że nie wiem czy poprawnie napisałem "elemętów" chociaż wydaje mi się że źle przez analogie do mieszacza którego poprawną pisownię wbił mi inż. Zalisz przez 3letnie maglowanie ) w przyswojeniu których raczej nic przeszkodzić nie może.
PS do dygresji
Na jednym z podobnie genialnie moderowanych, forów/fur/fór whatever, "bełkoczący" Radek został wyśmiany, wyszydzony, osądzony i zbanowany, na wniosek użytkowników, przez moderatora. Byłem jedynym który napisał "Radek bełkocz sobie jak chcesz, odpowiem na to co zrozumiem" - Radek rzeczywiście "bełkotał" "jak z nut" i ciężko było zrozumieć te "kulfony".
Jak minoł, a może minął, okres banicji ( zbanowania ) Radek równie bełkotliwie przeprosił i ujawnił że ma porażenie mózowe.
Wszyscy Jego prześladowcy, łącznie z adminem, padli na kolana w przeprosinach.
Panie Berion, szkoda kolan, wystarczy być "człowiekiem".
Koniec dygresji

.... jak i inych adwersaży, do wyników i wniosków które tutaj przedstawiłem.

PS
W nawiązaniu do Picasso, rewelacyjnego moderatora, prowadziłem z nią na forum, z którego musiała zrezygnować ( ze względu na narzucany poziom ), długą wymianę opini w oparciu o swoje testy. Ona odpowiadała po czasie w oparciu o własne testy, doświadczenia i poszukiwania w necie. Czasami okazywało się że Ona a innymi razy że ja lepiej rozumiem znalezione w necie, po angielsku, teksty. Nie obrażała się, nie ubliżała i nie czepiała się mojej tragicznej ortografii. Pomogła mi bardzo - może i ja Jej też.
Teraz pisze ... tu miał być link ( nadal link nie dopuszcony - no to psu w d... a forum rewelacyjne - jak ci się obwiesza komputer to tylko tam jak w dym ) ,
Polecam do nauki wszelkim moderatorom z nadania bez kompetencji.
Kowa1 jest offline   Odpowiedz cytując ten post