Cytat:
Napisany przez M@X
Metoda proxy juz dawno nie dziala - zalatano ja przy okazji zamieszania z luka w OtherOS ;-)!
|
Teraz znów działa.
Ku Twej irracjonalnej boleści z, jak sądzę, zamiłowania do klimatów Orwellowskich.
- - -
W regulaminie jest jednak wzmianka, że Sony może sobie robić rożne rzeczy z naszą konsolą online *bez* naszej wiedzy i zgody. Czyli mogą równie dobrze wprowadzić łatki na fw, płynące w tle i instalujące się przy kolejnym uruchomieniu konsoli.
Cytat:
Napisany przez FrogPL
@Berion napisz o co mam pytac to przejade po miescie do moich lokalnych elektronikow i zapytam. Moze jakims fartem maja cos. Tylko napisz dokladnie o co mam pytac bo nie ogarniam
|
O "devborada na USB", ale ja się pytam o "programator na USB" żeby nie straszyć ludzi.
Wynalazków na mikrokontrolerach nie opłaca się składać bo tego potem nie update'ujesz. A już teraz wylazł PS2Groove v1.1 z upg hv jak przy GeoHotowym glitchu.
Ja szukam AT90, ale takiego z 16MHz i flashem co najmniej 32KB. Na 8MHz może nie dać rady, a flash po to aby przyszłe update'y sie mieściły - po co kupować dwa razy.
Np. ten jest "full wypas", ale zapytam się dla pewności na psx-scene.com (znam się na tym tak samo jak ty

):
http://www.atmel.com/dyn/products/pr...p?part_id=3875
Tylko weź i znajdź coś takiego...
- - -
No i wreszcie! Doczekaliśmy się klienta FTP. Pełen dostęp do dev_hdd0, dev_usb (zgaduję nazwę ;]) i odczyt z dev_flash, dev_bdvd. A więc można robić kopię (tak przynajmniej mi się wydaje) save'ów z copy prohibited i kopię trophy!
- - -
Marzy mi się odczyt w jakiś magiczny sposób tego cholernego TPMa.