Cytat:
Napisany przez LeonR
To w tym samym sklepie (to jedyne jakie znalazlem w polsce) wpisz sobie:
ATAVRUSBRF01
Jest jeden problem, jest to zestaw dwoch kluczy, ktore komunikuja sie ze soba droga radiowa. Wiec musial bys zakupic go z kims na spole i podzielic sie kluczami. (Jak dla mnie troche marnotrastwo fajnego sprzetu, no ale dziala) 
Ja osobiscie uwazam, ze taki zestaw bylby swietny (ale niestety bardzo drogi) przy zabawie z ps3 ftp server, bo maja nie zla przepustowosc.
@Symeonius: to nie do konca tak, jak masz projekt (a jest dostepny na necie) to mozesz wyslac go do firmy, ktora ci to wyprodukuje. Wiec oni (producenci klonow psjb) nie koniecznie sprzedaja produkty w kiepskiej jakosci.
Ja osobiscie bede kibicowal psgroove.
Pzdr.
|
Znaczy po co zrobili dwa klucze które komunikują się ze sobą? Można by zawartość dysku pc przesyłać czy co? Co można za pomocą dwóch zrobić w ps3 i poza ps3?
PS. Wcale nie tak drogo, jeśli kupisz w te dwie osoby to wychodzi 145,5zł sztuka więc taniej niż płytka którą zamówiłeś. I mieści się w porcie usb. Czemu nie wybrałeś takiego rozwiązania? W twojej płytce chyba jest więcej pamięci na "dane" tak?
150 za taki elegancki klucz to nie było by źle

Choć ciekawy jestem rozwiązania z "obudową" w tej cenie.
EDIT:
PS2. Czy ps3 break (ten niebieski) to dobry wybór. Na Allegro 249zł, na ebayu 149 ale trzeba kupić 10sztuk... Skąd wziąć tanio jedną?