Cytat:
Napisany przez jarek123
Takie coś nagrał m.in jakiś polak na yt: watch?v=Uo7v2iFZ6ts
|
A samemu sprawdzałeś? No właśnie. Więc dopisz chociaż słowo *podobno*.
I jeśli chodzi o PS2 to oczywiście model konsoli musi być wstecznie kompatybilny z PS2.
Cytat:
na scenie coś piszą o tym, że można za pomocą psp grać w każdą grę..
|
Nie rozumiem. W każdą z PSXa? Prawie każdą.
Cytat:
Osobiście czekam aby jak na PSP (które sprzedałem za 600zł) można było robić własne gry psx dla PS3 i wgrywać je za pomocą FTP
|
"Robić własne gry"? Eee, gry z PSXa, które uruchamiasz na PSP/PS3 to są obrazy płyt spakowane do archiwów *.pbp razem z ikonkami, tłem, instrukcją (która notabene w wersji PAL tak się nie powinna nazywać ;]). Można spokojnie wypakować te gry i nagrać na płytę, włożyć do PSXa i grać.
Do czegoś takiego, podobnie jak w przypadku gier dla PS3 nieprędko dojdzie. Trzeba by znaleźć jakiś sposób na aktywację tych gier, czyli obejść w jakiś sposób PDDRM.
Cytat:
Co do FW 3.41 to ściągnąłem wersję kiedy już był ten pendrive w necie, więc chyba mam wersję v2?
|
Raczej tak. Sony podmieniło te wpisy cichaczem, a wersji "v3" nie ma i nie będzie. ;]
Sony nie wgrywa póki co żadnych patchy i póki co na update trzeba wyrazić zgodę. Jeśli podłączysz PS3 do sieci i zechcesz się zalogować/zarejestrować to zapyta najpierw o update do 3.42, który niektórym loopuje konsole...
Cytat:
Napisany przez Symeonius
spróbował bym raczej użyc GB bądź GBC ;P
|
A GB/GBC mają jakieś urządzenia wyjścia (po za słuchawkami ;])?
itd. ;]