Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.09.2010, 07:50   #14
djvortexxx
Bywalec

Data rejestracji: 06.10.2008
djvortexxx w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Na dzień dzisiejszy kombinuje z taką rzecza np mam film BD 22GB przepuściłem go przez BD Rebuilder z nadzieją iż menu będzie i cały przebieg przeszedł pomyślnie mam to na dvd9 ale jeszcze nie próbuje nagrac z tego względu że : gdy na dvd nagrałem w imgburn foldery BDMV CERTYF to w ps3 wyskakuje dysk AVCHD po czym autostart ale nie może odtworzyc , znalazłem na to sposob ale jest to ponowne zrobienie struktury blu ray z samego pliku .m2ts wtedy ladnie autostart na ps3 odpala. I teraz problem nagranie tamtego filmu przerobionego rebuilderem może sie okazac że nie wystartuje sam (może to głupie ale mnie to bedzie przeszkadzac ) a z kolei jeśli tamten film zawiera menu co bardzo lubie i chciałbym w każdym filmie to wyciągniecie m2ts z tego i przerobienie zaowocuje samym filmem bez menu;/ z tąd moje pytanie czy ktoś przerobił jak ja z BD na dvd9 w rebuilderze i nagrał i czy działa jak powinno ?
I jeszcze gdybym mało się rozpisał jak to jest z tym multiavchd bo fajny program ale tez gdy mu wyjściowy wskaże blu ray a pozniej nagram to nie odtworzy ps3 a inny progr zrobi tez te 2 foldery BDMV CERTYF i normalnie odpali w czym problem może byc ?
djvortexxx jest offline   Odpowiedz cytując ten post