Dyskusja: PS3 "Jailbreak"
Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.09.2010, 16:37   #217
LeonR
Nowy na forum

Data rejestracji: 03.09.2010
LeonR zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez wa2 Podgląd Wiadomości
Kupno przedmiotu przez internet zawsze wiaze sie z ryzykiem.

Jezeli sprzedajacy napisal prawde to powinno to dzialac.
Tutaj musze sie zgodzic, ryzyko jest zawsze.
Jest cos takiego na allegro, ze zdjecie musi byc aktualne. Tam masz zdjecie Teensy 2.0 a Pan napisal ci, ze jest to przerobiony teensy. To jest taka lekka nie zglodnosc.
Ze swoimi mozliwosciami ta plytka powinna kosztowac max. 60zl. Ale tu sie nie ma co czepiac -> podaz/popyt.
Wyglada na to, ze ktos wrzuca produkt, ktorego u nas brakuje Ja bym sie tylko przy kupowaniu dopytal, czy produkt jest na stanie (jeden gosc z allegro sprzedaje jailbreaker na zasadzie: jak dostane przelew to wtedy zamowie -> dlugi czas oczekiwania, dwa ze sam sobie moge przeciez zamowic a nie placic 2x wiecej za jego usluge).
Tu zablysne lekka nie wiedza, bo w kazdym sklepie zgodnie z aktualnym prawem, mozesz zwrocic produkt do 2 tygodni bez podania przyczyny (glupio sie tlumaczyc, ze nie udalo sie zlamac PS3). Nie wiem, czy taka opcja jest na allegro.
Produkt jest sprowadzany z zagranicy i nie mozna uzyc zaplaty przez allegro, lub zaplaty pobraniowej -> Twoje dodatkowe ryzyko. Ja nie mam zaufania (poczta, kurier, producent: to sa zrodla ryzyka i dostarczenia uszkodzonego przedmiotu), wiec zawsze zamawiam z placeniem przy odbiorze lub odbior osobisty. Wszystkie przypadki, kiedy zaplacilem z gory przelewem konczyly sie dla mnie negatywnie.

Pozdrawiam i zycze zabawy w testowaniu, przypuszczam ze jezeli sie okaze produktem dobrym, to te 20 plytek zniknie w oka mgnieniu
LeonR jest offline   Odpowiedz cytując ten post