Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.09.2010, 17:11   #30170
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Napisałem Rychowi co zjadłem, tak go zatkało, że nie skomentował. Musi być Ela w robocie, Rycho głodny siedzi.

Cytat:
Napisany przez ed hunter
Przejechałem rowerkiem 25 w niezłym czasie, tak zgłodniałem, że objadłem się jak świnia w kartoflisku.
Najpierw 2 michy rosołu z ziemniakami, potem mięso gotowane, kapusta kiszona i ziemniaki ze skwarkami
Na deser duszone grzyby, na zupełny deser gruszka, a teraz myślę o kawie, ale nie mam siły zrobić
ed hunter jest offline