Dyskusja: PS3 "Jailbreak"
Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.09.2010, 22:37   #239
LeonR
Nowy na forum

Data rejestracji: 03.09.2010
LeonR zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
github.com/psgroove/psgroove

Cytat:
Napisany przez dawajrowa Podgląd Wiadomości
a to nie widziałem tego infa
Sa dwie wersje plikow. Obie zdecydowano sie umiescic na stronach, gdyz sa opensource. Te z dopiskiem "patched" sa wersjami, w ktorych Backup Manager nie zostal zablokowany. Pozostale sa oparte na oryginalnym kodzie github.com/psgroove/psgroove i nie obsluguja wersji zapasowych.

Acha a co do tych aktualizacji, to narazie wszyscy liczymy, ze tak bedzie. Najwieksza szanse daje oczywiscie pierwszy JailBreaker, poniewaz zostal stworzony bezposrednio przez osoby, ktore pierwsze rozgryzly exploit.
Pozniej ze wzgledu na ogromna spolecznosc na rozwijanie ma szanse psgroove. Klony gotowego jailbreakera nie koniecznie beda aktualizowane. Chociaz by dla tego, ze tworcy oryginalu zarzekaja, ze oprogramowanie bedzie wykrywalo ich klucz i tylko na niego wgrywac update.

Poza tym musze przyznac, ze sony cisnie Coraz ciekawszych rzeczy w psstore, nie dlugo Move - az sie nie chce czekac na ruch hackerow.
Poczekamy zobaczymy. Ja tez sie zgadzam z opinia, ze lepiej poczekac i zobaczyc co sie stanie. Z drugiej strony ktos musi potestowac i cos napisac. Jezeli ktos zakupil na allegro od czechow ten klucz to niech pozniej opisze, czy wszystko gra. Na mnie na poczcie czeka juz AVRXPLAIN i w poniedzialek zdam relacje.

Pozdrawiam.
LeonR jest offline   Odpowiedz cytując ten post