Dyskusja: Windows 7
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.09.2010, 15:27   #1185
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
U mnie z KMP pod 7 (32bit) są pewne problemy: odpalony normalnie długo się uruchamia, a później niespecjalnie chce prawidłowo działać, choć niby nie zgłasza jakiś błędów. Odpalony jako admin działa, ale uac sypie ostrzeżenia. Z tym, że nie walczyłem z nim jakoś specjalnie, bo nie jest to mój defaultowy player.

BTW: Macie może jakiegoś działającego firewalla pod Win7, który by monitował połączenia wychodzące w świat i dawał możliwość zablokowania tych połączeń/aplikacji? Na XP ładnie to robił Sygate Personal Firewall, teraz testuję KISa, ale widzę, że wypuszcza wszystko równo.

Ostatnio zmieniany przez Reetou : 14.09.2010 o godz. 15:32
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post