|
Nikt? Zupelnie nikt. OK. EOT tymczasowo. Co jak znajde swiadectwa odpowiednie? Przyznasz mi racje, czy stwierdzisz ze to wymysl komunistow?
Gdybym sie zdenerwowal inaczej formulowalbym swoje wypowiedzi, uwierz.
Co do manifestacji-nie bronie im manifestowac, niech robia, prawica juz tyle zniszczyla w Polsce i po wojnie i restauracji, ze nie wiem co chce jeszcze osiagnac i zaprezentowac. Degeneracja i smiesznosc siega zenitu. Nieboszczka "S" z AWS/KLD/PC/PiS i reszta ferajny w tym przoduja.
Nie robie sie na poszkodowanego, tylko wykazuje jak wkomponowujesz swoje sady nt moich rzekomych mysli, przyjmujac ze one faktycznie istnialy, do swoich wypowiedzi by mnie zdyskredytowac.
Nie widze u siebie dwulicowosci i nieszczerosci, co charakteryzuje hipokryzje. Oskarzasz=udowodnij, jezeli nie to klamiesz. Rozmawialem z roznymi przedstawicielami spoleczenstwa o tym jak bylo kiedys: od przewodniczacego rady zakladowej do gornika, czytalem tez burzuazyjne teksty w temacie. Nic nie wiem jednak.
Chcesz sie wypowiadac o Marksa czy Lenina mysli, przeczytaj fundamentalne dziela. Z tego co piszesz, mozna wywnioskowac, ze bladego pojecia nie masz o co walczyli, nazywajac system nierealnym.
Dlaczego masz tak zle mniemanie o PRL? Przeciez wg tego co piszesz mlody byles. Nie poznales pelni realiow, ergo nie powinienes tak latwo ferowac wyrokow.
Tez mi ciezko rozgryzc czy Ty sobie jajec nie robisz z forumowiczow inteligencji. Jezeli tak jest-dobra robota.
My nie mamt kredytu-zobowiazania zagraniczne wobec cudownego, kapitalistycznego zachodu. Dzieki komu? Pana tego naziwsko na "B" sie zaczynalo, podpowiem ze nie byl to Bierut. Panial? Jest dobrze.
Ostatnio zmieniany przez Banana Coctail : 14.09.2010 o godz. 17:42
|