Cytat:
Napisany przez dawajrowa
Wiem 
Dobra pobawiłem sie tym troche i powiem tak , na razie to ma mase błędów i nie ma sensu sobie tym dupy zawracać  Lepiej poczekać aż będzie to dopracowane w 100% niż wkur***ać sie jak ja , nie udało mi sie zgrać żadnej gry bo co chwile wywala że plik EBOOT jest uszkodzony , gre z internetu In Famous obraz ładnie załadowało i w menu zamiast Heavnly Sword miałem In Famous ale po odpaleniu czarny ekran  Nie mam już dzisiaj siły i nerwów na to i zostawie to na jutro dodatkwo z iPhone non stop mam problem z prawidłowym odpaleniem tego całego PSFreedom , bo albo PS3 nie wykrywa mi TV , albo exploit sie nie ładuje
Jest też dobra nowina jednak płytki DVD+DL działają  i gry z płyty nie mają żadnych problemów typu czarny ekran kłopot z save itp , więc chyba tutaj po eksperymentuje 
|
afaik port na iPhone nie ma wsparcie dla Backup Managera, bo jest to czysty niepatchowany psgroove, wiec dlatego gry Ci nie śmigają. Sam czekałem na port na iPhone, ale jak wyszło info że nie ma wsparcia dla BM to zamówiłem "gwizdek" USB