Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.09.2010, 19:50   #488
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Tak jak IBM, Asus, Toshiba, a także Danone, Nutella i Twoja lokalna piekarnia. Każdy biznes zakładany jest po to, aby przynosić zyski. Nie wierzę, że producenci PC działają charytatywnie
Co innego jest zarabiać a co innego robić z ludzi *****i.

Cytat:
Napisany przez Gadzina
Najdroższe komputery Apple - Mac Pro - mają możliwość rozbudowy, więc to, co piszesz nie do końca jest prawdą
Czyli co? Muszę wydać między 7-27k żeby móc sobie za jakiś czas wstawić inny procesor? Też mi fajna rzecz.. LOL Za jakieś 4k mam SUPER mocną jednostkę i jeśli za jakiś czas zajdzie potrzeba jej np. dołożyć pamięci, dodać drugą grafikę itp to nie muszę się o nic martwić.

Cytat:
Także wg mnie możliwości rozbudowy ma takie same jak każdy normalny PC a nawet większe, jeżeli brać pod uwagę moc zasilacza (parę kart graficznych nie robi na tym sprzęcie większego wrażenia, mówię o np radku 5870).
Nie pisz bzdur.
W każdym pececie możesz zmienić co tylko chcesz, kiedy chcesz i ile razy chcesz.

Cytat:
Nie wiem jak teraz, ale jeszcze rok temu była to najlepsza stacja robocza w stosunku cena/jakość i wydajność.
Znowu piszesz bzdury. Stacjonarki od Apple są drogie jak cholera. PCta o takich samych możliwościach złożysz za o wiele mniejszą kasę.