Dyskusja: Pudzian vs Najman
Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.09.2010, 08:56   #157
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości
Waga to nie wszystko. Im ktoś większy tym spada jego szybkość i kondycja. Przeciwnik Pudzian co prawda ma 200kg+ ale co z tego? Kilka mocnych bęcek po głowie, kilka porządnych kopniaków w nogi i grubasek może nie wytrzymać.
A oglądałeś jego walki?

Ja też tak wcześniej o nim myślałem, ale jak zobaczyłem parę występów, to wcale nie słabe ciosy przeciwników zdawały się nie robić na nim najmniejszego wrażenia (nawet nie próbował robić uników - ze swoją masą pewnie i tak by nie dał rady, ale też nie wyglądało, jakby mu to było potrzebne), natomiast jak on rąbnął, to przeciwnicy nie tylko padali na deski, ale przez kilka minut byli kompletnie zamroczeni.

Natomiast co do zmęczenia go.. No cóż.. Pudzian może i stracił znowu trochę na wadze, ale dalej obawiam się, że to łatwiej zmęczyć jego niż, żeby on spróbował zmęczyć swojego przeciwnika.

Czarno to widzę..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post