Ja wiem że Linux nie jest straszny, trochę laikiem, jestem ale Ubuntu potrafię zainstalować, i odpalać coś w terminalu

Diabeł nie taki straszny jak go malują

Ale jak widzę wypowiedzi typu "ee gra nie dzioła wypalilem i wlanczam do ps2 i nic" Wiesz o co chodzi, o tym którzy piszą posta w zdaniu "wielozłożeniowym" bez znaków interpunkcyjnych oraz z błędami ortograficznymi, że czasem się zastanawiam o co "Kowalskiemu" chodziło. Pomijam że zakładają nowe tematy do tego

A jest tu sporo takich, których jednak Google gryzie, i bije

Sam nie jestem Asem, z ortografii, zdarzy mi się zbudować niepoprawne zdanie, w naszym ojczystym języku. No ale kurcze chyba każda przeglądarka ma dzisiaj podkreślanie błędów... Dobra bo ja tutaj robie Off-top

Ale miło z Twojej strony że chcesz podzielić się wiedzą, którą sam nabyłeś ^^ Chociaż i tak połowa forum, wolałaby plik wykonywalne *.exe

Mi to nie przeszkadza że coś na linuxie jest, aktualnie pracuje tylko na Windowsie, ponieważ jak zainstalowałem Linuxa i był ekran wyboru systemu, moja mama się gubiła, i denerwowała

Chociaż niemiłym faktem, było że jak odpaliłem VMC, i Linux mi się odpalał pół godziny, po czym wyskoczył z komunikatem, czy może odpalić z mniejszą ilością ramu tego linuxa. Bodajże chciał zmniejszyć do 512mb ramu, bo domyślnie było chyba 1GB. Biorąc pod uwagę że mam tylko 512 kostek

Więc odpaliłem na innym kompie

A tak w ramach tematu

Co oferuje nowa beta ? (Tak wiem, mogę to pewnie sprawdzić na stronie

) Pewnie jest bardziej kompatybilna, ale jest warta skompilowania? (Może mój problem się rozwiąże

- Jakieś nowe opcje, czy "cóś") I czy możemy się jej spodziewać w następnym Elf-Packu?

Czy Bet raczej nie wrzucasz? ;]