Dyskusja: Pudzian vs Najman
Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.09.2010, 00:37   #7
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Wrażenia:

1. Pudzian strasznie się odchudził. Nie pamiętam dokładnie, ale poprzednio ważył chyba około 135kg. Teraz coś koło 110kg. W sumie nieważne, ile zrzucił, ale zrzucił bardzo dużo - naprawdę bardzo to widać i nie wiem, czy nie przesadził. To musi odbić się na sile.

2. Dalej nie ma kondycji. Jest lepiej, ale walka była krótka, a widać było, że jest po niej bardzo zmęczony. Za bardzo.

3. Techniki chyba dalej nie ma. Trudno to dokładnie ocenić, bo i niewiele można było pokazać, ale te kilka niby ciosów na początku dalej nie wyglądało najlepiej.

A cała walka.. Taka nijaka. Podobna do pierwszej z Najmanem, choć widać było, że ten dzisiejszy przeciwnik był dużo bardziej wytrzymały. W sumie to nie wiem, czy nie została za szybko przerwana, bo choć ciosów i to na twarz było bardzo dużo, to tamten chyba by jeszcze trochę przetrwał. Trudno powiedzieć. Jako całość.. sam nie wiem. Niby ok, wszyscy zadowoleni, przeciwnik nie protestował, ale jednak chyba powinno to trwać trochę dłużej i więcej pokazać. Jakbym czekał specjalnie, byłbym rozczarowany.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post