Cytat:
Napisany przez Berion
Dopóki go nie wyrzucisz zostaje jak każda inna aplikacja/gra.
|
Czyli rozumiem że chcąc grać przez sieć usuwam PS Jailbrek-a itp. z USB konsoli, usuwam z konsoli Backup Manager-a i normalnie korzystam z konsoli ? Nie ma w niej śladu po jakiejkolwiek przeróbce, ingerencji nieautoryzowanej ?