Cytat:
Napisany przez sonic01
Czyli rozumiem że chcąc grać przez sieć usuwam PS Jailbrek-a itp. z USB konsoli, usuwam z konsoli Backup Manager-a i normalnie korzystam z konsoli ? Nie ma w niej śladu po jakiejkolwiek przeróbce, ingerencji nieautoryzowanej ?
|
Ślad podobno zostaje i SONY to widzi, tzn wie, że konsola została wprowadzona w stan "serwisowy".