Dyskusja: PS3 "Jailbreak"
Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.09.2010, 01:32   #498
LeonR
Nowy na forum

Data rejestracji: 03.09.2010
LeonR zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez jarek123 Podgląd Wiadomości
Niezłe jaja To już nie nowa

Nie wiem jak z Allegro, ale masz 10dni na zwrot towaru bez podania przyczyny. Skorzystaj z tego. Na co Ci konsola cegła
Nawet chyba do 14 dni mozna oddac, bez podania powodu.
Ja bym to zrobil glownie dlatego, ze nie robie interesu z jakims kolem, co mnie przeklina w rozmowie. No halo kur... nie pozwalajcie sobie na takie rzeczy, jezleli ktos chce moje pieniadza, to musi zachowywac sie kulturalnie (zreszta dziala to w druga strone). Jak na moje proste pytanie zadane na allegro, ktos mi zaczyna jechac lacina, to odpowiadam zawsze, ze poszukam u kogos, kto chce naprawde robic interesy.
Dwa nie jest nowa, dzieciaki otworzyly wgraly upgrade fw i chlop chce sie pozbyc i kupic nowa. Tu nawet jest juz powod, zeby mu ja oddac - nie zgodnosc z opisem towaru.
Wywal gosciowi negatywa: nie zgodnosc towaru + cham i prostak. Takimi allegro sie niech zajmuje.

Cytat:
Napisany przez jarek123 Podgląd Wiadomości
Ja ciągle nie mogę się zdecydować na jakiegoś brejka. Nie ma czegoś ładnego w penie czarnym na psgrove? Wiem, że obudowę po czytniku ktoś zalożył, ale czy jest coś lepszego wartego zakupu niż od tego czecha? Albo inna obudowa?
Sony ma smykalke do ladnego designu w czarnym kolorze

Moze ten nowy klon cie zainteresuje:
http://www.ps3zpack.com/index.html

Oczywiscie jak w przypadku wszystkich klonow - pojecia nie mam co jest w srodku :/
LeonR jest offline   Odpowiedz cytując ten post