Cytat:
Napisany przez jarek123
Niezłe jaja  To już nie nowa
Nie wiem jak z Allegro, ale masz 10dni na zwrot towaru bez podania przyczyny. Skorzystaj z tego. Na co Ci konsola cegła 
|
Nawet chyba do 14 dni mozna oddac, bez podania powodu.
Ja bym to zrobil glownie dlatego, ze nie robie interesu z jakims kolem, co mnie przeklina w rozmowie. No halo kur... nie pozwalajcie sobie na takie rzeczy, jezleli ktos chce moje pieniadza, to musi zachowywac sie kulturalnie (zreszta dziala to w druga strone). Jak na moje proste pytanie zadane na allegro, ktos mi zaczyna jechac lacina, to odpowiadam zawsze, ze poszukam u kogos, kto chce naprawde robic interesy.
Dwa nie jest nowa, dzieciaki otworzyly wgraly upgrade fw i chlop chce sie pozbyc i kupic nowa. Tu nawet jest juz powod, zeby mu ja oddac - nie zgodnosc z opisem towaru.
Wywal gosciowi negatywa: nie zgodnosc towaru + cham i prostak. Takimi allegro sie niech zajmuje.
Cytat:
Napisany przez jarek123
Ja ciągle nie mogę się zdecydować na jakiegoś brejka. Nie ma czegoś ładnego w penie czarnym na psgrove? Wiem, że obudowę po czytniku ktoś zalożył, ale czy jest coś lepszego wartego zakupu niż od tego czecha? Albo inna obudowa?
|
Sony ma smykalke do ladnego designu w czarnym kolorze
Moze ten nowy klon cie zainteresuje:
http://www.ps3zpack.com/index.html
Oczywiscie jak w przypadku wszystkich klonow - pojecia nie mam co jest w srodku :/