Dobra,dobra chłopaki to jeszcze raz ja. Jak też tutaj napisał jeden koleś kopiował muzyke z szybkościami maxymalnymi i było wszystko OK. Ja też już kopiowałem nie jedną płytkę z szybkościami 24 i 32 i było wszystko OK. Laikiem to ja jestem, ale tylko w sprawach nagrywarek bo co dopiero rozgryzam tą rzecz, ale w sprawach komputerowych to troche o nich wiem. Mi tu ciągle chodzi o prostą metode wykonania tej "częściowek kopii"! Fakty są takie: nie ma w Nero takiej właśnie funkcji! Nero-uważany za najpopularniejszy i przez niektórych najlepszy program do nagrywarek nie posiada takiej właśnie funkcji. Bo przy wybraniu opcji kopiowanie CD (zarówno za pomocą kreatora jak i tworzeniu płytki poprzez

LIK->NOWY...) nie znajdziemy opcji, która pozwala na skopiowanie płyty do połowy, co wydaje mi się dziwne bo przecież nagrywarka wykonywała by taką samą pracę jak zawsze przy kopiowaniu, ale do określonego momentu na płycie. Przerabianie tracków na wave to nie jest już to samo-to tworzenie Audio CD. A z czym były związane te moje szumy to też chyba nie wiadomo, albo i woadomo-po prostu tworzenie Audio CD nie pozwala na prawidłowe zapisanie odpowiedniej liczby tracków z płyty.
Dzięki za wszystki posty. Ale nadal nie otrzymałem odpowiedzi na moje podstawowe pytanie tylko pokazujecie mi system: przerobienie na wave i nagranie małą szybkością na CD-TO PRZECIEŻ JUŻ NIE "KOPIOWANIE CD"! A JA O TO PYTAM.
Czy każdy z was kopiuje płyte z trackami w taki właśnie sposób?Przerabiając najpierw na wave a potem dopiero na nową płytke? :\
Pozdrówka for @ll!