Dyskusja: Windows 7
Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.09.2010, 11:48   #1194
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Dżizas, ale malkontenci, zamiast poznać funkcjonalność nowej propozycji M$, to od razu "dziadostwo" i "wk...a mnie"...

Wcześniej żeby mieć dostęp do kilku najczęściej odwiedzanych lokalizacji musiałem władować kilka skrótów do Quick lancha, teraz wystarczy ją zakotwiczyć do _jednej_ ikony eksploratora. Podobnie z najczęściej używanymi dokumentami...

Ale nie podoba się nowe? Przywróć sobie Quick launcha...

PPM na pasku zadań -> Paski narzędzi -> Nowy pasek narzędzi -> wskaż lokalizację X:\Użytkownicy\%nazwa użytkownika%\Appdata\Roaming\Microsoft\Internet explorer\Quick launch

Potem PPM na pasku zadań -> odhacz Zablokuj pasek zadań, znowu PPM i odhacz Pokaż tekst i pokaż tytuł -> później przesuń sobie pasek szybkiego uruchamiania gdzie chcesz i zablokuj znowu pasek. W QL masz już starą ikonkę pokaż pulpit jakby co.

Ja jednak radzę poużywać tę "wk..." nowość M$, ma swoje zalety...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post