Cytat:
Napisany przez BeastUSSJ
Czy jailbreak działa też z pendrive'a?Widziałem pliki do pobrania,musi to być Fat32,czyli nie mógł bym użyć całej pamięci ze swojego 9GB patriota?
|
Nie bo to nie jest pendrive...
Jeśli pytasz o BM to tak, dowolna pamięć masowa, którą obsługuje XMB.Tylko FAT32, niestety.
Cytat:
Napisany przez sonic01
Wszystko nieoryginalne (podróby) podpinane pod USB działa nie działają tylko podróby bezprzewodowe naśladujące oryginalne produkty. Poniżej cytuję wypowiedź pani z SCE Polska z forum PLAY STATION :
"Po zainstalowaniu aktualizacji 3.50 konsola będzie wykrywała nieoficjalne urządzeń jedynie za pomocą USB a nie przez wireless/Bluetooth. O innych sprawach nic nie wiem ponieważ żadnego podobnego zgłoszneia nie widziałam."
|
Albo załatali jakąś kolejną lukę, albo chcą jeszcze więcej zarabiać na swoich akcesoriach. Tylko czy to nie jest przypadkiem praktyka monopolistyczna, niezgodna z prawem?
A może
skrajna głupota połączona z desperacją? ;]
@redrum1906
Konsola nie robi sama update'ów, pyta o to zawsze kiedy wkładasz grę, która wymaga wyższego fw masz (tak, jest na płycie) i kiedy chcesz się połączyć z PSN (np. chcesz kupić coś w PSS) - bez update'u nie masz póki co dostępu do PSN, z update'm tracisz kontrolęnad swoimi danymi i powierzasz je firmie której na nich nie zależy.
Cytat:
|
Możesz ją podłączyć , tylko sprawdź najpierw ,czy w opcjach jest wyłączona automatyczna aktualizacja.
|
Aby mieć ją włączoną trzeba wykupić P+. Zresztą nie wiem jak to działa (w tle ściąga te 160MB i odpala update przy następnym uruchomieniu konsoli?), pomysł jest idiotyczny i nie wiem jakim d.e.b.i.l.e.m trzeba być aby włączać sobie coś takiego (domyślnie jest właśnie wyłączona).