Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.02.2003, 12:29   #4
Y@nkee_PL
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 18.11.2002
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
andrzejj9 napisa***322;(a)
nooo, teraz z checia Ci pomoge
Niestety waga prawie 12MB byla dla mnie nie do zaakceptowania. Przez modem wysylalbym to chyba z 5 jesli nie wiecej godzin, a to niestety i sporo kosztuje.
Wysle Ci to dzisiaj (oczywiscie optymistycznie zakladam, ze na plycie bez problemu znajde takie pliki, bo jeszcze nie sprawdzalem), tylko wieczorem, bo teraz musze jechac na uczelnie (niestety juz nowy semestr ) i troche tam przesiedze
heh... wiedzialem ze odstraszylem ludzi tym rozmiarem :o

co do plikow, to po spakowaniu WinRARem 3 (kompr. najlepsza) waza tylko 466KB, dla modemu - No Problem

jesli masz instalke BoS to na plycie ich nie znajdziesz, najpierw trzeba gre zainstalowac i potem nie bedzie problemu z ich lokalizacja (sa w glownym katalogu gry)

niestety blad mam jednak tez na stole Darkside - w ten sam sposob sie zawiesza co Duke
jesli mozesz to do tych trzech plikow od Duke'a dolacz tez pliki darkside.* (* - ddp, mnu, prg) - po spakowaniu 449KB
ale najpierw podeslij te od Duke'a, wtedy zobacze czy stol dziala jak nalezy, jesli nie, to od Darkside nie masz juz co wysylac, blad bedzie wtedy juz w tym wiekszym pliku o ktorego podeslanie nie mam serca cie prosic

Pozdrawiam.

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline   Odpowiedz cytując ten post