Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.09.2010, 10:28   #2988
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Undertone Podgląd Wiadomości
Panie, Panowie.
Czytam forum od dawna, dzieki niemu znalazlem rozwiazania dla wielu problemow. Teraz również liczę na pomoc, dlatego sie zarejestrowałem
Przeglądnąłem ten wątek od ~160 strony, szukam telefonu z WiFi (a co za tym idzie, sporym wyświetlaczem), slotem na karty microSD i odtwarzaczem mp3. To dla mnie obok wysylania smsow i rozmow najwazniejsze funkcje.
Nie chciałbym przy zakupie przekroczyć kwoty 900zł, a wiadomo, że im taniej tym lepiej. W związku z tym mam trzy typy i nie wiem co wybrać:
1) HTC Wildfire
2) Nokia 5800
3) B7300 Omnia Lite

Srednio można je dostać za nieco ponad 700 zł na allegro.
Chyba, że warto dołożyć "pare" złotych i kupić inny telefon?

Będę wdzięczny za pomoc.

Dozgonnie

Edit: Najbardziej przemawia do mnie ten HTC, ale z tego co wiem to jedyny ich serwis znajduje sie w Warszawie i w internecie nie zbiera pozytywnych opinii...
Ja za tą opinią Sobrusa zdecydowałem się na Omnię Lite.
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Moi bracia sobie kupili takie Omnie (za moja namową) .

Świetny telefon.
Bardzo dobrze łapie zasięg (lepiej niż dowolny inny który mam w domu), ma bardzo szybki procesor i wszystko co trzeba.
Ekran mógłby być nieco większy, ale cały telefon jest nieduży więc tak musi być.

GPS i Automapa działa bez problemu, cała reszta też. Zasięg WiFi również bardzo dobry.

Generalnie jak najbardziej polecam. Za tę cenę można powiedzieć że jest bezczelnie tani jak na możliwości.
Póki co to mogę potwierdzić dokładnie to samo, co już Sobrus napisał.
Nie zacina, nie zawiesza się.
Bateria też jest całkiem przyzwoita. Potrafi i tydzień wytrzymać. Z tymże, ja nie jestem gadżetowcem i za wiele się nim nie bawię. Tzn. czasem pogram w jakieś kulki, sprawdzę coś szybko przez wifi, więc ten mój wynik baterii u innych może być nieco inny.

Na razie (odpukać) jestem zadowolony