Cytat:
Napisany przez Undertone
Panie, Panowie.
Czytam forum od dawna, dzieki niemu znalazlem rozwiazania dla wielu problemow. Teraz również liczę na pomoc, dlatego sie zarejestrowałem 
Przeglądnąłem ten wątek od ~160 strony, szukam telefonu z WiFi (a co za tym idzie, sporym wyświetlaczem), slotem na karty microSD i odtwarzaczem mp3. To dla mnie obok wysylania smsow i rozmow najwazniejsze funkcje.
Nie chciałbym przy zakupie przekroczyć kwoty 900zł, a wiadomo, że im taniej tym lepiej. W związku z tym mam trzy typy i nie wiem co wybrać:
1) HTC Wildfire
2) Nokia 5800
3) B7300 Omnia Lite
Srednio można je dostać za nieco ponad 700 zł na allegro.
Chyba, że warto dołożyć "pare" złotych i kupić inny telefon?
Będę wdzięczny za pomoc.
Dozgonnie
Edit: Najbardziej przemawia do mnie ten HTC, ale z tego co wiem to jedyny ich serwis znajduje sie w Warszawie i w internecie nie zbiera pozytywnych opinii...
|
Ja za tą opinią Sobrusa zdecydowałem się na Omnię Lite.
Cytat:
Napisany przez sobrus
Moi bracia sobie kupili takie Omnie (za moja namową)  .
Świetny telefon.
Bardzo dobrze łapie zasięg (lepiej niż dowolny inny który mam w domu), ma bardzo szybki procesor i wszystko co trzeba.
Ekran mógłby być nieco większy, ale cały telefon jest nieduży więc tak musi być.
GPS i Automapa działa bez problemu, cała reszta też. Zasięg WiFi również bardzo dobry.
Generalnie jak najbardziej polecam. Za tę cenę można powiedzieć że jest bezczelnie tani jak na możliwości.
|
Póki co to mogę potwierdzić dokładnie to samo, co już Sobrus napisał.
Nie zacina, nie zawiesza się.
Bateria też jest całkiem przyzwoita. Potrafi i tydzień wytrzymać. Z tymże, ja nie jestem gadżetowcem i za wiele się nim nie bawię. Tzn. czasem pogram w jakieś kulki, sprawdzę coś szybko przez wifi, więc ten mój wynik baterii u innych może być nieco inny.
Na razie (odpukać) jestem zadowolony