Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.10.2010, 17:39   #33
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Stanley Podgląd Wiadomości
I nawet jeśli DKMS na tym zarabia, to wisi mi to dwa razy bardziej, bo to nie moja sprawa. Dla mnie najważniejsze jest, że mogę komuś pomóc. Jeśli ktoś tego nie rozumie,to naprawdę ma coś nie tak z głową.
W tej Misji Specjalnej lekarz z Wrocławia powiedział, że dawca z Polski zarejestrowany w DKMS Polska oddał szpik, który został przekazany do Wrocławskiego szpitala razem z fakturą wystawioną przez DKMS Niemcy na kwotę ok. 40000zł, czyli co najmniej 2 razy wyższą, niż koszt badań i pobrania przez polskich polskich rejestratorów. Oszczerstwo? Powinni w programie to wyjaśnić przedstawiając odpowiednie dokumenty. Bo jeśli rzeczywiście jest to prawda, a Tobie to wisi, to Ty masz coś z głową. Bo możesz pomóc tej samej osobie rejestrując się u innego, polskiego rejestratora i nie narażać na dodatkowe koszta naszych "bogatych" szpitali, a nie dawać zarobić niemieckiej firemce. Tak to widzę.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post