Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.10.2010, 23:04   #11
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Arepo Podgląd Wiadomości
Chcesz powiedzieć, że sprawdziłeś działanie kilkuset płyt z metodą której nie polecasz, to nie specjalnie zrozumiałe . Wygląda mi to na czystą teorię, ale ok nie będę się spierał.
Hehe, nigdy nie stosowałem tej metody... Ale analizowałem program sterujący dużej ilości płyt i widziałem różne, lepsze lub gorsze pomysły. I taka analiza to jedyna metoda którą zawsze będę polecał. Trzeba rozumieć co się robi i po co.

I dziwię się, że w ogóle ktoś poleca w programowaniu metodę na ruskiego sapera - "wstaw to tu, może będziesz miał szczęście."
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post