Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.10.2010, 01:17   #15
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Arepo Podgląd Wiadomości
1. Zły przykład, bo w tym przypadku skok do autobusu już jest tym miejscem gdzie chciałem być.
Ooo, bardzo dobry właśnie... Zastanowisz się, czy rzeczywiście tu chciałeś być jak stwierdzisz, że autobus jeździ w kółko wokół przystanku.

Cytat:
2. Udowadniasz, że można zrobić tak aby nie działało, ale w większości przypadków działa. Nawet nie testowałeś tej metody, to już inna sprawa.
Wcale nie w większości. Może kiedyś, teraz nie. Weź jakąś współczesną płytkę Disney'a i spróbuj.

Ja sprawdzam program sterujący płyty. Myślę, więc wiem, co i jak działa, nie muszę testować tej metody, by stwierdzić że jest do niczego.

Cytat:
3. 1 if ( gprm(0) == gprm(1) ) then { (JumpSS) Jump to First Play PGC }

Rozwiązanie problemu :
- otwieram PgcEdit
- zaznaczam VTSM 1 (RootM)
- znajduję tą linię i klikam Delete
Hehe, ale to nie mieści się w metodzie, którą proponujesz - tam jest tylko zamiast...w FP PGC wstaw .....

Szukając czegoś, kasując, analizujesz działanie programu sterującego, a to już jest moja metoda działania.

Dla mnie EOT.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post