Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.10.2010, 14:19   #11680
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Irytuje mnie poziom kompetencji współczesnych sprzedawców. Ja rozumiem, że sprzedając marchewkę nie trzeba na jej temat wiedzieć nic specjalnego. Ale komputery?

Vobis, ul. Górczewska, wstąpiłem i pytam czy mają kable centronics. Facet zrobił głupią minę, więc staram się naprowadzać, port równoległy... A ten mnie się pyta, do czego to jest? Nooo... Powiedziałem mu do widzenia i wyszedłem obiecując sobie, że już nigdy nie wstąpię do Vobisu. IMO jak ktoś żeni sprzęt bardziej złożony od szczotki, to powinien coś na ten temat wiedzieć. Okazuje się, że niekoniecznie.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post