Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.10.2010, 11:08   #11688
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Reetou Podgląd Wiadomości
Irytuje mnie poziom kompetencji współczesnych sprzedawców. Ja rozumiem, że sprzedając marchewkę nie trzeba na jej temat wiedzieć nic specjalnego. Ale komputery?

Vobis, ul. Górczewska, wstąpiłem i pytam czy mają kable centronics. Facet zrobił głupią minę, więc staram się naprowadzać, port równoległy... A ten mnie się pyta, do czego to jest? Nooo... Powiedziałem mu do widzenia i wyszedłem obiecując sobie, że już nigdy nie wstąpię do Vobisu. IMO jak ktoś żeni sprzęt bardziej złożony od szczotki, to powinien coś na ten temat wiedzieć. Okazuje się, że niekoniecznie.
Od pewnego czasu mamy już płyty, które nie mają portu równoległego, więc skąd biedak miał wiedzieć? Jego zadaniem jest pamiętać, jakiej marki karty graficzne mają na zapleczu i na pytanie, jakie są najlepsze firmy produkujące je, bez zająknięcia wymienić te z zaplecza, w porządku cenowym od góry najlepiej

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post