Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.10.2010, 20:22   #537
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez Banana Coctail Podgląd Wiadomości
Skoro manipulacja jest git, to dlaczego ganione sa tak czesto totalitarne przejawy propagandy?
Oj! Nie odróżniasz propagandy totalitarnej, wstrętnej, obrzydliwej propagandy, od demokratycznej, słusznej, wolnej propagandy koncernów i polityków.
Ta pierwsza jest be, ta druga cacy.
To właśnie ta różnica.

Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Z ust mi to wyjąłeś! :"D

Nie kłamię, a w każdym razie bardzo rzadko, zwykle kilka razy na rok... Nie mam nawet takiej potrzeby, podobnie jak manipulowania ludźmi. Zgodnie z Yaholową teorią jestem nienormalny.
Po pierwsze - kłamstwo.
Po drugie - kłamstwo.
Po trecie - kłamstwo.
Po prostu jesteś nieuświadomiony i robisz to odruchowo, nie kontrolując.
Kłamstwa i manipulacja, tak głęboko są zakorzenione w naszych zachowaniach i stosunkach międzyludzkich, ze nawet ich nie zauważamy, szczególnie u siebie (trudno być obiektywnym w ocenie swoich zachowań), łatwiej u innych.
Co więcej, wbrew obiegowym opiniom, sam fakt kłamania, nie jest sygnalizowany ( w większości) poprzez zachowania, gesty, i mimikę.
Co sugeruje np. niezły serial "Lie too me".
Tyle.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post