Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.10.2010, 13:56   #9
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Mała podpowiedź dla Ajsiego - co powinien mieć w bagażniku, a co pod maską
http://moto.onet.pl/188424,7496026,1...e.html?node=27
Jakoś nie zauważyłem tego postu wczesniej

Wsiąść do tego samochodu to istne samobójstwo. Umieszczony z przodu pojazdu, ważący 2x więcej niż standardowy silnik, tył ważący tyle, co nic, zero alementów aerodynamicznych dociskających pojazd do ziemi, a do tego pewnie jeszcze napęd na przód... Lepszego przepisu na podsterowność jeszcze nie wymyślono...

Cytat:
Napisany przez simian raticus Podgląd Wiadomości
Mówisz Olsztyn - myślisz Pieczewo ala StolzBurg!

A czym jeździć będę? A no nie wiem, lecz jestem pewien jednego, że powiozą mnie pojazdem jakimś na sygnale zapewne lub przyjadą te pojazdy, amnie nie będzie tam, gdzie być miałem!
Wozem Straży Pożarnej? Takim drabiniastym?

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post