Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.10.2010, 20:54   #551
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez Banana Coctail Podgląd Wiadomości
czyli nie masz racji. .
Biorę taka opcje pod uwagę.
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Ja też jestem wielbłądem.
Empirycznie, ale jednak subiektywnie stwierdzam, ze z dużym prawdopodobieństwem, jednak wielbłądem nie jestem.

Nie mam przymusu udowadniania swoich poglądów, które publicznie wygłaszam.
Przyjmuje, ze moi interlokutorzy są na tyle inteligentni, ze rzeczy oczywiste przyjmują do wiadomości. Natomiast rzeczy z którymi się nie zgadzają, lub nie mieszczą się w ich światopoglądzie - odrzucają.
Wiec kwestia "udowodnij to" nie mieści się w moich granicach dyskusji.
Opieram się na dostępnej literaturze, doświadczeniach i testach, które są w jakiś sposób, mniej lub więcej wiarygodne i naukowo udowodnione. I tam odsyłam zainteresowanych.Nie mniej istotne, a może nawet najistotniejsze jest fakt, ze mi się po prostu nie chce, wiec musicie mi wybaczyć, ze rzucam coś na zachętę, a później nie kontynuuje.
No cóż, nikt nie jest doskonały

Pomyślałem sobie, ze mógłbym, zakładając, ze by mi się chciało, dołączać do swoich postów bibliografie ale to głupi pomysł.
I to musicie mi przyznać.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post