Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.10.2010, 12:08   #6
Trejan
Nowy na forum

Data rejestracji: 07.10.2010
Trejan w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Dzięki Wolf. Pobrałem wersję 1.2.10090 A.C.I.D i wszystko zadziałao. Włączam cloak, ikonka robi się sielona w tray'u, w raporcie odpowiednie zapisy a zabezpieczenie przestaje robić. Wyłączam uncloak 0 na odwrót. Czyli poprostu był zonk. Dla zainteresowanych: wersje Alcohol 2.00.1 bulid 2031 i build 2033 A.C.I.D. jest zwalony. Wersja podana przez Wolfa A.C.I.D 1.2.10090 jest ok. Prawdopodobnie niedługo wyjdzie nowa paczjka Alcohola gdzie załączą już dobrą wersję A.C.I.D.

Jeszcze raz podziekowania dla Wolfa. Chciałem wykorzystać (juz wykorzystuję) do Bitwy o Śródziemie 2 gdzie jest SafeDisc 4xxx. Wiem że chodzą po sieci cracki ale ja mam oryginał płytki i wolę grać z obrazem płyty zrozbionym przez Alcohola (a tu jest potrzebny A.C.I.D). Wiem że z wypalaniem chodzących płyt i to w innych napędach z Alcoholem jest różnie -ale jesli chce się tak jak w moim przypadku robić tylko kopie z oryginału na HDD -to jak do tej pory wyłożył mi się tylko i wyłącznie na Starforce (no ale tutaj poza kablami nic nie pomoże, choć podobno ze starszymi wersjami starforca Alcohol sobie radzi -ja miałem na tyle nowe Starforce, że nie poradził sobie).
Efekt? do dziś mogę sprzedać klasyki np. Command&Conquerer i mogę na allegro śmiało pisać -oryginał -nieużywany (płytka czyściótka jak marzenie, -nic, i o to chodzi, po to służy ten programik. Na nowe tytuły jest wieczysta gwarancja -ok, ale ze starymi byłoby różnie :-)
Trejan jest offline   Odpowiedz cytując ten post