Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.10.2010, 08:48   #239
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
O tamtym nie pamiętałem, to przyznaję, choć dla mnie to po prostu zwykłe przeoczenie w natłoku codziennych zajęć. Dla ciebie widzę zaawansowana skleroza. No cóż, teoretycznie każdy ma prawo do własnych wniosków... (pomijam już fakt, że dotyczyło to innego przypadku)

Co do reszty.. szkoda już ten temat ponownie wałkować. Dla mnie twoje podejście jest głupie i zabija sens istnienia forum oraz powoduje na nim niekończące się dyskusje nie wnoszące nic do tematu. Skoro już przywołujesz tamtą rozmowę to zobacz odpowiedź Beriona. Można w jednym zdaniu zakończyć temat zamiast na stronę wałkować, co można znaleźć na internecie. Można wszystko - pytanie, ile czasu się na to przeznaczy.
Dla mnie mniej istotne informacje (a te do nich należą) istnieją, jeśli dają się łatwo odszukać w wyszukiwarkach. Jeśli ich nie ma, szukam ich na forach. Tylko jeśli coś jest dla mnie bardziej istotne zadaję sobie więcej trudu, żeby coś a ten temat znaleźć. W innych przypadkach mam lepsze sposoby spędzania czasu niż wertowanie internetu. Wolę poszukać osób, które tę wiedzę mają. Dla ciebie to lenistwo - dla mnie racjonalne wykorzystywanie czasu.

Na szczęście są osoby, dla których nie jest problemem dzielenie się wiedzą, nawet jeśli te same wątki wałkowane są wielokrotnie. Zajrzyj na większe polskie fora komputerowe to zobaczysz, ile jest na nich przydatnej wiedzy i jakie jest podejście do zadawanych pytań. Dzięki temu i wyszukiwarce można wiele bardzo szybko znaleźć, nie trzeba szukać jednej odpowiedzi, która gdzieś kiedyś padłą, a potem trafiać na kilkanaście "jesteś kretynem, bo to można znaleźć w google.." (swoją drogą dziwię się, że te posty w ogóle nie są od razu kasowane)

Resztę skasowałem, bo szkoda już to kontynuować. Dla mnie koniec tematu, żeby nie robić tu większego śmietnika niż jest..

neverending path to perfection..

Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 17.10.2010 o godz. 08:55
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post