Dyskusja: PS3 "Jailbreak"
Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.10.2010, 12:22   #907
roxman
Bywalec

Data rejestracji: 17.09.2010
roxman w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości

Już czuję w kościach, że nie długo zaleje nas fala ludzi, którzy kupili na allegro, "sprzedawca powiedział że działa", a nic na ten temat nie wiedzą...

- Jaki masz payload?
- Nie wiem.
- Na co wgrany?
- Nie wiem.
- Jaka pamięć?
- Nie wiem.
- Upgrade'owalny z poziomu PC?
- Nie wiem.
- Jaki backup manager?
- Nie wiem.
- Jaka jego wersja?
- Nie wiem.
- Używasz patch mode i jakiego?
- Nie wiem.
- No to nie możemy Ci pomóc.
- Do dupy to wasze @#$%^ forum wy %^&*@#$!

Już to czuję w kościach. To jak z X360, jego fw i grami.
No kochany to powiedz mi w takim bądz razie do czego jest to forum do intelektualnej dyskusji 5 snobistycznych osób zaznajomionych w temacie ?!?!! bo mi raczej sie wydaje że fora są tworzone po to aby się uczyć i poszerzać wiedzę w danym temacie. Jeżeli ktoś nie ma bezpośredniego kontaktu ze sceną która przeważnie jest zamkniętą dobrze znającą się grupą osób to skąd ludzie mają czerpać informacje ? wymiana wiedzy i doświadczeń tylko i wyłącznie przez forum. Jeżeli ty jako moderator zadecydujesz że temat został wyczerpany a dalszej dyskusji nie życzysz sobie na tym konkretnie forum to proszę zamknąć temat a ludzie przeniosą się na inne forum gdzie tego typu komentarze nie będą padać. A na innych forach aby bezsensowne pytania nie padały w kółko te same to robią działy FAQ gdzie są zebrane najczęściej zadawane pytania i odpowiedzi pod spodem ale komu się by chciało wybiegać przed szereg kiedy ponarzekać jest dużo łatwiej. Taka jest już nasza mentalność narodowa NARZEKAĆ na co się da zamiast się wziąść do roboty.
roxman jest offline   Odpowiedz cytując ten post