Cytat:
Napisany przez pawelekk24
instaluj v4b mi niektóre gry nie dzialaly na v3 teraz jest ok choc juz jest nowy soft PL wlasnie go testuje i jest ok dzialaja gry co wymagaja 3.42
jesli ktos zainteresowany jest mam gotowe JB na picu dziala upgrade w obudowie
cena jak dla osob z forum 85zl roboty jest przy tym troche i nerwow i prosze nie marudzic ze drogo przy kupnie prosze pisac forum cdrinfo http://allegro.pl/ps3-jailbreak-aktu...283326822.html
|
bez obrazy, ale po cholerę to co sprzedajesz jest takie dupne? jeszcze piszesz że te "jednoczęściowe" są fe bo się mogą zepsuć,to pudło dopiero ma szanse na awarię:
z kilku powodów:
- niepotrzebne użycie kabla który może się poskręcać,połamać urwać
- masę własną w przypadku upadku wróżę zgon
- zastosowanie obudowy, kabla , elementów mocujących płytkę i o zgrozo ten paskudny przelącznik podnosi tylko koszta niepotrzebnie i wprowadza Cię w nerwowy stan przy montażu i kosztuje więcej czasu przy montażu
Nie ma w nim nic takiego czego nie da się zrobić na płytce 1.5mm. 50mm maksymalnie że o mobilności tego nie wspomnę .... i dlaczego śmiesz nazywać to Jailbreak skoro jest PSGrooPIC

Ciekaw jestem co tyle miejsca tam zajmuje oprócz powietrza i jak jest przymocowana płytka do obudowy, byle nie na klej... pokaż środek