witam,
Coś mi sie stało z nagrywarką. Wypalone moze jakies 400 plytek od grudnia 2002. Nagrywarka wywala po kilku procentach błąd Write Error i jakiś problem z zapisem sciezki. Sam napęd dziwnie pracuje piszczy (to normalne bo od początku tak było

) pozniej zwalnia i wyskakuje Write Error. Nero 5582&55100 na innych nie sprawdzałem. Ostatnią plyte wypalielm jakis 4 dni temu. Dzisiaj proboje cos wypalic i BOOM nic, zmarnowalem 2 cd... pozniej kombinowalem z symulacją i za kazdym razem przy kilu(nastu) % wyskakuje Write Error... raz przy 15 % innym razem przy 30% udało mi sie jedną plytke wypalic z predk. 40, reszta od 24x 32x 40x 48x sie ***ie :/ wypalilem jedną z 16x i zalapalo od razu. (system win98se)
Cytat:
Yahol napisa***322;(a)
Witam.
I co to sie stalo?
|
hyhy, przypadkiem wybrałem wyslij wczesniej i nie dokonczylem
Wracając do sprawy,nagrywarka ma bios 1.04 praktycznie od nowosci. Testowałem na Platimkach, Akoss, Acer, HiT... i to samo

...
Jutro przeloze nagrywarke do drugiego kompa to sprawdze czy to wina nagrywarki czy systemu (?) (hmmm ?)
I teraz pytanie odnoscnie gwrancji.
Kupilem ją w balcie, mam gwarancje LG lecz nie ma na niej stempelka ani podpisu sprzedawcy. W warunkach reklamacji są wymagane, oznaczenie na gwrancji modelu, s/n, kod kreskowy i data zakupu jest. Mam fakture z balty. Czy mam slac do balty czy jechac do punkty LG ?