Cytat:
Napisany przez NeRii
kurcze wtopilem. tez mialem 3.40 wersje robilem update tydzien temu i ku wa nie moze jej zupdatowac. Co wlacze to w kolko probuje bez sktutku. w sumie sciagalem wersje z poradnika na programosy bez sprawdzania czy ktos mial podobny problem? ogolnie w ps mialem niepewny dysk czy to mozliwe ze od tego nie moze wbic aktualizacja?
ps. dzieki za schemaciki
|
3.41 RevA miał problem z update'm jeśli dysk był inny niż ten oryginalny. Jak rozumiem, to konsola się już nie włącza poprawnie tylko loopuje z tą instalacją tak? Jeśli tak to masz poważny problem. Trzeba było użyć 3.41 RevB, który naprawił tego buraka.
Cytat:
Napisany przez robotm
Elotrolado właśnie wypuściło update OM 2.1G
|
OBM jest obecnie w najwyższej wersji 1.17. To jest ichnia wariacja, oparta o stare źródła. Ponoć najlepszy obecnie to Gaia Manager v1.02.
- - -
Tak BTW to wszystkie te programy są ubogie. Nie robi się opcji na buttonach, tylko na menusach. Pliki językowe mogły być wczytywane z zewnątrz, a nie każda wersja skompilowana osobno pod język, co za bzdura (już wiem co będą ludziom wgrywać teraz na allegro

).
- - -
Mógłby mi ktoś podać rozmiary PIC18xxxx? Nie wiem jaką podstawkę zalutować, a nigdzie tego info nie mogę znaleźć. Mam takie dwie i nie wiem, która się nada: