Dyskusja: PS3 "Jailbreak"
Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.10.2010, 12:49   #1016
mig25
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 23.09.2010
mig25 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez tom12342 Podgląd Wiadomości
Ten program FiX Permisions jak on sie wam uruchamia, ja go włączyłem i był tylko czarny ekran i po chwili wróciło do menu konsoli. A konsola sie nadal zawiesza przy włączaniu gier, a mam dwie gry to tez wiem że na 1.8b zie nie zawieszło jak włączyłem 1 potem 2 potem 1 i to dziłało. Ale w 2.02 to jedną włącze i drgiej juz nie.
PSGrooPIC-iLLNESS-1.0c-dev_payload jest najnowszą wersją ?
Moje urządzenie jest według schematu tH0RiN, czyli psgroopic 1.2 z funkcją update, i nie działa mi na nim iLLNESS. W iLLNESS hex kod zaczyna się od 0x0400 w tych wcześniejszych hex które używałem zaczynał się od 0x800.
Zastanawiam się teraz czy iść w kierunku iLLNESS czy BEEPic

Mam jeszcze takie pytanie, co oznacza: No unauth syscall
Jeśli masz USBHID Bootloader ( i wgrywasz wsady HID Bootloaderem) to wsady ILLNESSa działają z tego postu: http://psx-scene.com/forums/546948-post3.html

@jarek123 , teoria jak najwiekszych pamieci zrodzila się wraz z AsbestOSem ,gdzie autor pierowtnie pisal ,że bedzie potrzebne co najmniej 64... Ale teraz jest kolejna odslona tego linuxa , i juz do odpalenia wystarczy jakiekolwiek uzadzenie z dostepnych z Hermesem v4b . Wiec nie ma sie co ta pamiecia tak podniecac.
mig25 jest offline   Odpowiedz cytując ten post