|
wiec tak - zadnego zapisywania plyty w rejestrze - to bajka i bzdura
dalej - owszem nagrywarka umie przeczytac ATIP i dlatego kopie bezpieczenstwa nei chodza z CDRW (czhyba ze 'ukryjemy nosnik') - ale nie jest wykluczone ze funkcje odczytu atip dodano do zwyklych napedow (nie ma przeciwwskazan - choc poco to komu - nie wiem) - ale to bym odrzucil
podobny problem - tym razem z Medieval: Total War zaklocal mi radosc z grania - i niestety mimo wielo prob nie udalo mi sie odpalic tej gry z kopii z DVD - program wykoywal nieprzepisowaa operacji i byl zamykany - podejzewam ze te nowe safediski (medieval) i securomy (w3) maja jakas metode wykrywania kopii - jakis roznic, czegostam i DVD potrafi im w tym pomoc - bo tego Total Wara przegrywalem 7 razy na kilku roznych nagrywarkach (powiedzmy ze mam doswiadczenie) i d...
od pewnego czasu gram z obrazu - a pudelko lezy w szufladzie bezpieczne - to dziala zawsze
niewykluczone ze bedziesz sie musial pogodzic z takim zonkiem (dodam ze ja mam dvd lg 16x - moze ty tez?)