Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.11.2010, 12:43   #3
alex82
Nowy na forum

Data rejestracji: 03.11.2010
alex82 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
Na początek zmień kabel.

Podpinasz pod samo USB, czy zewnętrzny zasilacz też?
A więc tak kabel oryginalny jest na 2 usb . Próbowałem na innym pojedynczym robi to samo .Podpinałem pod inne wejścia usb też jest podobnie. To jest napęd bez zasilania dlatego są niby te 2 usb aby czerpał z nich prąd. U gościa od którego mam tego samsunga podobno na Viscie normalnie się zainstalował samodzielnie. Na stronie samsunga nic nie pisze aby był tylko wspierany przez Viste . Jak raz się już zainstaluje pod ta nazwą tak jak napisałem wcześniej to potem muszę robić przywracanie systemu aby wykrył go jako nieznane urządzenie USB i wtedy prosi mnie o wyszukanie sterowników. Zauważyłem ze jak mu odznaczę wyszukanie w sieci to nic nie znajduje na dysku i dalej jest nieznane a jak z siecią to instaluje się pod nazwą jak w 1 poście
Sprawdze jeszcze dzisiaj u znajomego na viście co u niego zrobi. Ale już normalnie odechciało mi się tych je..nych napędów typu slim.
Kosztował mnie 110zeta ale przecież nie zrobię sobie z niego podkładki pod herbatę. Myślę że jeżeli nie zadziała u znajomego to napęd może być uszkodzony a wykrywa samą kieszeń bo nic innego nie przychodzi mi do głowy. Tą nazwę z menadżera pierwszy raz spotkałem. Napisałem do Samsunga ale milczą na razie
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
Nie instaluje poprawnie Samsunga SE-S084B-s084-06.jpg  
alex82 jest offline   Odpowiedz cytując ten post