Dyskusja: F1, sezon 2010
Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.11.2010, 23:52   #160
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Oglądałem od połowy i raczej żałuję. Druga część rzeczywiście do najciekawszych nie należała, a byłem ciekaw, jak Hülkenberg będzie się bronił przed rywalami (a z tego, co widziałem w migawkach, szło mu naprawdę dobrze).

Kubica nie mógł nic poradzić na to, że nie padało i jego umiejętności koncentracji, równej jazdy i kontrolowania samochodu w trudnych warunkach na nic się zdały (w deszczowej pogodzie pewnie miałby 3, a może i 4 oczka więcej).

A na miejscu Vebbera nie tylko bym się cieszył ze zwycięstwa w klasyfikacji konstruktorów, ale i zdenerwował. Rzeczywiście coś grubymi nićmi szyte były kłopoty jego silnika, a przez informacje o nich o mały włos nie miałby sporych problemów z Alonso, (nie mówiąc o teoretycznej możliwości atakowania Vettela, bo na to jednak chyba by się nie porwał mając na uwadze sytuację).

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post