Dyskusja: PS3 "Jailbreak"
Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.11.2010, 07:27   #1226
obibox
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 10.09.2010
obibox zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez stalko Podgląd Wiadomości
Nic z tego ART" sprzęt ok" niestety pic dostał w dupe wywala błąd zapis adresu 0x000000
zapisane:0xEF06 odczyt:0xFFFF pasek wo gule nie idzie, programator zasilany z usb
Za duży bałagan się już zrobił z tymi samoróbkami . Nie wiadomo co wybrać żeby działało
nie wiem skąd te wasze problemy z ART, ja mam taki który zasilanie bierze z LPT i problemów nie mam. Jeśli robicie na podstawie schematu tego samego którym kieruje się Berion z kilku postów wyżej (i moje brejki też są na tym oparte) to najprościej będzie jak dam wam po prostu kopie zawartości mojego dongla, ona zawiera bootloader i wsad działającego programu a co najważniejsze ma zapisane ustawienia dla programowania łącznie z zaznaczonym LVP (czyli to co było zaznaczone podczas programowania go) wszystko co trzeba zrobić to otworzyć HEX i potwierdzić zapis autoID więc nie ma opcji żeby nie działało pod warunkiem że korzystasz z WinPic800 (weryfikuj>>programuj!). Programujesz tylko raz nowy układ w ART każdy następny juz przez usb tada :http://www.speedyshare.com/files/251...8MHz_zegar.hex powodzenia

Ostatnio zmieniany przez obibox : 12.11.2010 o godz. 07:55
obibox jest offline   Odpowiedz cytując ten post