Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.11.2010, 19:31   #213
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez mlody22 Podgląd Wiadomości
Podobnie jak @andy Kasperski. Używam go już jakiś czas i mam spokój z jakimikolwiek wirusami. Wcześniej miałem avasta ale po tym jak złapał wirusa takiego ze straciłem wszystkie dane z dysku zrezygnowałem z niego.
Tak.

http://www.av-comparatives.org/image...od_aug2010.pdf

Porównaj sobie wykrywalność wirusów i prędkość działania darmowego Avasta z płatnym Kasperskim. Nie jest to wyrzucaniem pieniędzy?
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post