Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.11.2010, 17:00   #149
adax
Iniemamocny

Data rejestracji: 01.09.2004
adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Grigorij1982 Podgląd Wiadomości
Widzę, że podejrzewasz błąd wypalania, tak jak ja. Spróbuję, dzięki. A z której dokładnie opcji w DVDFab skorzystać? Blu-ray -> Blu-ray? Bo tam są jeszcze jakieś do tworzenia danych dla różnych urządzeń (m.in. PS3).

Przeleciało mi gdzieś w internecie (ale może to rozwiązanie do płyt DVD), żeby nagrywać płytę w formacie UDF 2,50, bo z UDF 2,0 są problemy. Jednak nie mam możliwości zmiany tego w opcjach nagrywania.
o to chodzi ........